Válogatott reakciók!
2013. január 11. írta: Tibi5000

Válogatott reakciók!

Mint azt már pár napja megírtuk, a Fifa úgy döntött, miután a Magyarország-Izrael mérkőzésen a magyar szurkolók fujjogtak az izraeli himnuszon, zártkapussá ítélték a mérkőzést elsőfokon. A játékosok is és a szurkolók is bíznak abban, hogy a fellebbezés sikeres lesz. Válogatott reakciók:

Gera Zoltán, a West Bromwich Albion játékosa, aki egyébként nem játszik majd a román meccsen: " Sajnálom, hogy ilyen döntés született, az előzmények tudtában sajnos nem lepődök meg. Sajnálom, hogy így alakult, nagy érvágás ez a csapatnak és a drukkereknek is, remélem, többször már nem kerülünk ilyen helyzetbe ".

Vanczák Vilmos, a svájci Sion csapatát erősíti: " Adtak egy esélyt a románoknak. Megdöbbentett a hír, soha életemben nem játszottam zártkapus meccsen, fogalmam sincs milyen, de remélem, hogy nem is kell kipróbálnom. Bízom benne, hogy a fellebbezés eredményre vezet, és teltház előtt léphetünk majd pályára ezen a sorsdöntő meccsen. Rengeteget segíthetnek a szurkolóink, de ha végül mégsem jöhetnek be, akkor kettőzött erővel hajtunk majd a győzelemért, ebbe azonban nem is szeretnék belegondolni ".

Szalai Ádám, a Mainz futballistája a facebookon közölte rajongóival a reakcióját: " Remélem nem marad így a döntés mert az hatalmas hátrány lenne nekünk. Nem tudom elképzelni azt a meccset üres stadionban ".

Nos, mind a három légiós csak reménykedik abban, hogy a Fifa megenyhül a fellebbezés miatt, és nem csak a stadionon kívül szurkolhatunk a magyar csapatnak. Mindenesetre ha kint a stadion előtt lesznek a szurkolók, akkor is ugyanúgy fogják aztán biztatni a csapatot, ha viszont sikerülne a fellebbezés, akkor aztán szó szerint kicsinálnánk a románokat.

vad2istvan_belso_71.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr585013004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása