Durva sorsolás!
2012. december 20. írta: Tibi5000

Durva sorsolás!

A Barcelona rákbeteg edzőjének, Tito Villanovának a mielőbbi gyógyulását kívánta Gianni Infantino, még a ceremónia kezdete előtt. A szakembert egyébként ma műtik. Nagyon jó kis meccseknek nézünk majd elébe, régóta nem volt ilyen jó párosítás, de ez komoly!

A PÁROSÍTÁSOK

Galatasary-Schalke

Jelen pillanatban a Galatasary a török bajnokság első, a Schalke a német bajnokság hetedik helyezettje. A bajnokságban a török csapat nagyon jó, de maximum csak a Celticcel tudna csak ikszelni, de más csapatnál esélye sincs, nem úgy mint a Schalkének. A futballdaten statisztikái szerint a két csapat még nem találkozott egymással nemzetközi kupákban, meg persze bajnokságban sem. Az SK, mármint a Sport-Király tippje: 0-2.

Celtic-Juventus

Nagy szerencséje van a Juventusnak, hogy pont a Celtic-et kapta. Most egy durvább csapat nagyon nem jött volna jól nekik. A skót csapatot könnyen legyűrheti, de a Celtic már bemutatta, hogy nem kell lebecsülni őket. (Lásd: Celtic-Barcelona 2:1). Ettől függetlenül szerintem 1:2 lesz a végeredmény az olasz csapat javára.

Arsenal-Bayern München

Izgalmas meccs lesz, ezt nem lehet tagadni, bár minden azt mutatja, ebből a bajor csapat fog jobban kijönni. Az Arsenal mostanában nagyon szétszórt, kiegyensúlyozatlan, egyszóval szerintem nincs esélye a kirobbanó München ellen. A végeredmény: 0-1

Sahtar Doneck-Borussia Dortmund

A Dortmund veretlenül zárta a csoportkört, ami persze megmutatta, nem ismernek tréfát, és ezzel a veretlenségi sorozattal sok motivációt is kapott a csapat. A Sahtar-nak esélye sem volt a csoport elsőségre, hiszen a Juventus szintén veretlenül zárta a csoportot, így a Sahtar csak másodikként élvezheti a sikert. Ennek ellenére nem lesz könnyű dolga a Dortmund-nak, ám mégis úgy érzem: 0-3 lesz a végeredmény.

AC Milan-Barcelona

A Bajnokok Ligája egyik leg-leg meccse lesz, hát a Milan végül ismét kifogta a Barcelonát, ezzel tehát elszállt minden reménye.. A Milannak nincs egy rendes góllövője, a Barcelonanak meg.. A tizenegyből tizenkettő! A vége: 1-2

Real Madrid-Manchester United

Ez sem lesz könnyű derbi, a Real Madrid mindent meg fog tenni annak ellenére, hogy a Manchester sem fogja egyszerűen hagyni magát. Lesz itt aztán Mourinho-Ferguson csata, de a játékosok sem fognak tétlenül ülni. Belegondolni is nehéz, hogy mik lesznek ezen a meccsen.. 3:2

Valencia-PSG

A pénzszóró PSG most bemutathatja, mit tud a spanyol bajnokságban játszó Valencia ellen. Na hajrá! 0:1

Porto-Málaga

Latin párharc, ízig-vérig, ezt már leszögezhetjük. Ám a Málaga nyerni fog! 0:2

vad2istvan_belso_63.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr504975260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása