"Balotelli annyit ér, mint Mona Lisa"
2012. december 11. írta: Tibi5000

"Balotelli annyit ér, mint Mona Lisa"

Fura hasonlattal állt elő a Manchester City támadójának ügynöke, Mino Raiola. Az ügynök azt mondja, egyik klub sem engedheti meg magának a Mona Lisa értékű játékost.

A pletykák, vagyis már a hírek szerint Mario Balotelli, a Manchester City klasszisa januárban távozhat az együttestől, és Olaszország, vagyis a hazája felé mehet.

A keddi Zenit elleni meccsen elszenvedett vereség után az AC Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi azt mondta, szívesen fogadná csapatába Balotellit. Stephan El Shaarawy, és Massimiliano Allegri is nagyon szívesen fogadná a csapatba a fekete bőrű csillagot.

Bár valószínűleg ebből nem lesz semmi, mert Mario ügynöke nagyon cáfolja a hírt.

Egyetlen olasz csapat sem engedheti meg magának. Balotelli olyan értékes, mint a Mona Lisa, a City pedig egyértelművé tette nem akarja eladni őt - Nyilatkozta a menedzser.

vad2istvan_belso_44.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr364960581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása