Megvan a rekord!
2012. december 10. írta: Tibi5000

Megvan a rekord!

Viszonylag gyorsan megdöntötte Lionel Messi még a réges-régen Gerd Müller által felállított rekordot. A rekord pontosan abból áll, hogy anno dacumal Gerd Müller egy évben 85 gólt rúgott. Messi már 86-nál tart, úgyhogy tapsoljuk meg az argentin csatárt a számítógép monitora előtt!

Tegnap, vagyis vasárnap este kettőt is lőtt a Betis-nek Lionel Messi, ezzel megdöntve a neves csúcsot. Gerd még 1972-ben állította fel a 85 gólt, és csak 2012-ben sikerült megdöntenie az argentin csillagnak.

A rekord sokat jelent nekem, de fontosabb, hogy sikerült megnyernünk a találkozót. Ez egy nagyon fontos győzelem volt a számunkra. Megtartottuk az előnyünket az élen, és csak ez számít. - Nyilatkozta.

A Barcelona edzője sem hagyta szó nélkül a most megdöntött csúcsot:

Örülünk neki, hogy Messi két góllal segített bennünket. Úgy láttam, viszonylag könnyen sikerült rekordot döntenie, és számára hátravan még három mérkőzés az évből - Nyilatkozta Villanova.

Messi csapattársa, Gerard Piqué is nyilatkozott az ügyben:

A játékosokat általában csak visszavonulásuk után szokták nagyra értékelni, de szerintem Messi már most a történelem valaha volt legnagyobbja, még annak ellenére is, hogy sok van hátra a karrierjéből. Neki nincsenek határai, csak élvezni lehet a játékét - Nyilatkozta a 25 éves hátvéd.

Persze nemcsak Villanova és Piqué gratulált, többek között az Aranylabda jelölt Andrés Iniesta és Victor Valdes is gratulációját fejezte ki a legendának.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr934958799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása