BL Panini kártyák!
2012. november 20. írta: Tibi5000

BL Panini kártyák!

A Képes Sport újabban azt csinálja, hogy az újság mellé tesznek 2 limitált kiadású kártyát, tehát csillogósat, ezzel pár forinttal megemelik az újság árát, ami azért érthető is. Dehogy mekkora is a népszerűsége?

A mai életben már egy újságosbódé nem újságosbódé, ha nincs benne Panini kártya! A KS új találmánya, most éppen a BL-es csapatokról készítettek kártyákat, amelyet a gyerekek nagyon is szeretnek. Sőt, nem csak a gyerekek, a felnőttek is képesek függeni a kártyától!

Igen, függeni. Mert akár ez is megtörténhet! Ez azt is mutatja, mindent megtennek az emberek annak érdekében, hogy egy kis plusz betevőre tegyenek szert, de térjünk vissza a kártya utáni szeretetre!

Természetesen azért a legtöbb kártyákat gyerekek miatt veszik meg, szokás szerint hat db kártya van egy csomagban, ennek értéke pedig felkerekítve darabonként 50 ft, az ára egy csomagnak pedig kb. 300 ft körül van. E mellett persze van még mellékelt gyűjtődoboz, gyűjtőalbum, ami azért már nem 300 ft, sőt nem is ezer, nem is kétezer.

De ezek mellett jól el lehet vele szórakozni, de azért a függés már elég durva. Nekem csak néhány darab van.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr404916861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása