Sport-király magazin 1. szám
2012. október 29. írta: Tibi5000

Sport-király magazin 1. szám

A blog egy kis időre átváltozik magazinná, ami azt jelenti, egy bejegyzésbe több dologról is olvashatunk. De a legfontosabb most is a SPORT lesz!

              SZALAI MESTERHÁRMASA!

Nem is kezdhetnénk mással, mint az október 27.-kei Szalai bravúrról. A Mainz 3-0-arányban nyert a Hoffenheim ellen, de nem is ez a legfontosabb, a legfontosabb az, hogy ha Szalai nincsen, akkor bizony ikszel a Mainz gyengébbnek tartott ellenfele ellen az állás, de Szalai van, ami azt jelenti, megmenekítette az egy ponttól Ádám a Mainz-iakat, ezzel három pontot hozott nekik.  Mert, hogy mind a három gólt ő szerezte, ezzel holtversenyben vezeti a góllövőlistát, mellette még Mario Mandzukic próbálja még felvenni a harcot. Ebből 2 fejes gól, és 1 rúgótt gól volt, de ez nem számít, a lényeg az, hogy ezzel kulcsember lett a Mainz-nál, és remélhetőleg Egervári Sándor szövetségi kapitány is felfigyel rá. A gólok a 21.percben, a 46.-ban, és a 64. percben történtek. De a legszebb még csak most jön, a 89. percben lecserélték Szalait, a nézők pedig vastapssal jutalmazták a mostani teljesítményét. Ebben a szezonban még ő az egyedüli, akinek egy meccs alatt sikerült három gólt rúgnia, tehát mesterhármast rúgnia. A gólokat bővebben megnézheti a Nemzeti Sport Online oldalon.

               MEGIZZADTÁK A DÖNTETLENT

A Honvéd és az Újpest játszott 27.-én. A Honvéd, aki egyébként esélyesebb is volt a mérkőzésen, kétszer is vezetést tudott szerezni, de mindkétszer kiegyenlített az Újpest, ezzel 2-2 lett a végeredmény. Már a 8. percben megtörtént az első gól, Délczeg Gergely által vezetést szerzett a Honvéd. A tabella egyébként ezután a meccs után elég érdekesen áll, 4. a Honvéd, 9. az Újpest, de nem fog sokáig tartani a Budapest Honvéd 4. helye, mert csak gólkülönbséggel vezet négy, igen, négy csapat előtt, akik mind 17 ponttal vannak, és valószínűleg egy csapat a 4 közül biztosan elcsíp egy nagy győzelmet! Az utolsó a Siófok és utolsó előtti az Eger, jelenpillanatban  ők a kiesők. Nemzeti Sport Online hozzászólásokat is kiakartam írni, de a kedves hozzászólók szépen letértek a témától. 

               SENKI NEM KAPJA MEG AZ ELSŐ HELYET

Bombaként érkezett az igazság, miszerint Lance Armstrong illegális szerekhez jutott a Tour De France sokszoros győztese, Lance Armstrong. Az USADA, Amerika doppingellenes ügynöksége úgy döntött, elveszi minden címét a kerékpárostól, s ezt megerősítette a Kerékpáros szövetség is, ami azt jelenti, Armstrong nem tekinthető győztesnek, a díjat viszont senki nem kapja meg. A hírek szerint egy pizzafutár segített neki, akit felbérelt. 

               "VISSZAFOGOTTAN NYERT A BARCA"

A Barcelona csapata nem épp legjobb formájába futballozva is hatalmas győzelmet aratott a Rayo Valeccano ellen. Cesch Fabregas viszont annál inkább szárnyalt, két gólt és egy gólpasszt jegyzett, Messi pedig volt a szokásos Messi, az ő két góljával. De azért még annyit el kell mondani messziről, hogy a Rayo ellen rúgott első gólja volt egyben a 300.-dik felnőtt pályafutása során a Barcelonában, e mellett 419 fellépés van a háta mögött. Az összefoglalót megnézhetitek, a Nemzeti Sport Online-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr554873675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása