Már a Guyana is erősödik!
2012. október 12. írta: Tibi5000

Már a Guyana is erősödik!

Talán a hónap egyik legnevetségesebb esetéről tudósíthatok nektek. Az a hír járja, hogy a Guyana játszik majd Mexikóval, ami még nem is lenne nevetséges, de... áh.. ezt nem lehet rendesen leírni!

Még most is röhögő görcsöt kapok, amikor újra elolvasom a cikket! Mexikó Guyanát várja egy vb-selejtező miatt, ám nem akárhogy érkezett a Guyana-i csapat, méghozzá az edzőt! Jamaal Shabaaz személyi okokra hivatkozva, elmulasztotta a felszállást.

Na de most mi lesz? A szövetségi kapitány ezt is nagyon egyszerűen megoldotta, ebből is látható, hogy nem olyan visszamaradottak, ugyanis az edző, aki nem érte el a gépet, nem merte bevállalni, hogy a meccset a tartalék-edzővel helyettesítsék, így a skype üzenetküldő rendszerén ordítja majd le a Guyana-i fejeket a félidőben.

Azt még nem tudni, megharagudott e a másodedző ezért az alternatív megoldás miatt, bár lenne miért haragudnia, mert elég ciki, hogy még egy meccset sem bír ki az edző a saját taktikája nélkül. De ez az egész herce-hurca a semmi miatt volt, mert Guyana kikapott az első meccsen Mexikótol 3-1-re, a következő meccs majd az Egyesült Államokban lesz, mert a legszebben szólva is kivásárolták a rendezési jogot, 600 ezer amerikai dollárért cserébe. 

Remélem most már mindenki megérti a címet! Talán most már Guyana is bír az elektronikai "kütyük" használatával, de megnyugodhatunk, nem lesz iparváros, vagy legalábbis nem készül annak!

Most pedig, ha már itt tartunk, megragadom az alkalmat, hogy egy kis beszámolót tartsak a Guyanai labdarúgó válogatottról. Becenevük az Arany Jaguárok, nem tudom, tisztára olyan becenév mintha a spanyol élbolyban lennénnek, :D, és még azért azt is meg kell említeni, milyen sikerei is voltak Guyana-nak. Az egyetlen olyan mérkőzés egy hatalmas 14-0-as győzelem volt Anguilla ellen Guyanának, képzeljük csak el, hogy az a csapat, hogy játszik, aki kikap Guyaná-tól 14-0-ra. A világbajnokságon sem volt szerencséjük, kb. ennyi a tudnivaló erről az országról!

EMAIL-BEN ÉRTESÍTÉST KAPNAK, HA GUYANA ORSZÁGA ELEKTRONIKAI ÉRTELEMBEN MEGHALADJA KÍNÁÉT! 

(Csak vicc volt!)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr134845101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása