Fifa 12, jön a 13!
2012. szeptember 29. írta: Tibi5000

Fifa 12, jön a 13!

"Szeresd a futballt, élvezd a játékot!". Ezzel a mottóval készült el a Fifa 12. Az EA Sports szóval most sem hagyott minket játék térén. A szinkron és a látvány felejthetetlenné teszi a játékot, s az animáció ismét változott a Fifa 11 óta. Bármennyire érdekes, mégis mindig ki tudnak találni valamit, amitől nem válik eggyé a 11 és a 12. Olyan egyszerű dolgokat találnak ki, ami ott van a szemünk előtt, de az egyszerű ember ezt nem tudná kigondolni.

Persze már a Fifa 13-ra kell gondolni. Ugyanis már nem csak játékos, vagy menedzser, esetleg játékosmenedzser, hanem hivatásos foci-bíró. Erre értettem, hogy ki gondolná, hogy ilyet kitalálnak, pedig ott van a szemünk előtt, mégis mi, egyszerű emberek az életbe nem tudtuk volna ezt kitalálni. Azt mondják, a 13-nál a játékosok két lépéssel mindig előrébb gondolkodnak, mint az irányító. Hát, hogy is van ez, okosabb egy animációs "figura" nálunk?

A válasz, igen! Nagyon sok elvárás van a 13-mal kapcsolatban, és valószínűleg be is fogják hozni ezt az elvárást. Na, akkor most egy kicsit bővebben erről a balszerencsés 13-ról!

Tegnap, 2012. szeptember 28.-án jelent meg a Fifa 13, az EA Sports újabb foci-játéka. Már blogot is készítettek a Fifa13-ról, pedig szint még meg se jelent. A statisztikák szerint 4,6 millió demóletöltéssel és 1 millió előrendeléssel várták a játékot, ami azt jelenti, már hatalmasat kaszáltak a készítők, nem még akkor, amikor igazán elterjed ez a játék. Persze Magyarország imádja a videojátékokat, így az is egyértelmű, mi is az elsők között vagyunk a rendelési listán. Pluszként a Fifa 13 történelmi megjelenésre készül.

Na, ehhez mit szólunk? Annyit azért még meg kell illetni, a Fifa hatalmas lehetőséget ad a feltörekvő előadóművészek számára, idézem: " A FIFA 13 zenei anyagán 50 nemzetközi szupersztár és feltörekvő előadóművész működik közre". Flo Rida, Li Wayne, és a többi platinalemezes előadó is segít még élvezetesebbé tenni a játékot, egy kis zenei aláfestéssel.

Bastille, Cali, Astro, Bloc Party, Haduoken!, Kimbra, Kitten, Madeon, Metric, Jonathan Boulet, Django Django, többek között ezek, az egyenlőre még ismeretlen együttesek fognak segédkezni a Fifának.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr494810431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása