Botrány a játékvezetői döntések alapján
2012. szeptember 25. írta: Tibi5000

Botrány a játékvezetői döntések alapján

Torghelle Sándor már megint kiverte a balhét. Nemrég játszották az NB1. nyolcadik fordulóját, ahol a Videoton fogadta a Győr csapatát. Minden ment is a megszokott kerékvágásban, csak Torghelle botránya változtatta meg a mérkőzést.

Akkor lásuk is hosszabban. Az egész dolog egy internetes bírói oldalról szivárgott ki, bizonyos focibiro.hu oldal valamiképpen hozzájutott a játékvezető Fábián Mihály jelentését. Később majd a bírói jelentést is láthatjuk, de most ezt előtte még részletezzük. Nem csak Torghellénél volt egy kis "összezördülés", A Videoton vezetőedzője pedig már egyenesen szidta a bírót, persze azért nem olyan csúnyákkal, mint azt Sanyi tette. Magyarán véve az egész csapat fellázadt, a szakmai emberekkel együtt. De akkor lássuk csak ezt a bírói jelentést!

FÁBIÁN MIHÁLY JELENTÉSE: A mérkőzés 93. percében a hazai 28-as, Torghelle Sándor egy felugrásnál felelőtlenül használta a karját, és eltalálta ellenfelét, ezért sárga lapot mutattam fel neki. A lap felmutatását követően a következőket mondta nekem: " Menjél már te a hülyeségeiddel, baszd meg! " Ezt a megjegyzést követően azonnal piros lapot mutattam fel neki, és kiállítottam. stb...

Ezután még Torghelle a tartalék bírónak is beszólt egyet-egyet, ezután végül elhagyta a játékteret. A kérdés persze még az is, hogy ezen a bírói honlapon, hogyan kerülhetett fel Fábián Mihály bírói jelentése.

                     KÉSŐBBI ESEMÉNYEK

Németh Ákos ezeket mondta a meccs után: " Sándor György megütött! " Mint tudjuk, a meccs után egy kis csetepaté volt, viszont ezalatt nem nagyon tudtunk minden kisebb-nagyobb "pofonra" odafigyelni, viszont lehet, hogy most ez történt, a meccs után nem sokkal Németh Ákos azt nyilatkozta, (Győr), hogy a Vidiben játszó Sándor György megütötte. " Igen, megütött - mondta bővebben Németh Ákos. - Nem fetrengtem hosszú percekig,  de valóban állcsúcson ütött Sándor György, el is haraptam a számat ". A további hírekről keressétek fel a Nemzeti Sport online oldalát, vagy a Sport-király facebookos változatát.

Ki gondolta volna, hogy egy jó vagy egy rossz bírói döntés után ennyire egymásnak tudnak esni a játékosok. Mindenesetre Torghelle a piros lap miatt három meccses eltiltást kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr504800443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása