Ismét egy hír a Janics-Natasa ügyben
2012. szeptember 23. írta: Tibi5000

Ismét egy hír a Janics-Natasa ügyben

Fejlemények érkeztek a már-már botrányig fajuló Janics-Natasa ügyben. A férje Szerbiában kapott munkát, így valószínű Janics-Natasa elhagyja Magyarországot, és a pályafutását is Szerbiában folytatja.

A Nemzeti Sport Online nevű internetes sport oldal lefotózta Janicsot egy szerződéssel és tollal a kezében. Ne ijedjen meg senki, ez még nem az a szerződés, amelyik Szerbiába vezet, de akár az is megtörténhet. Natasa nem rég még arról nyilatkozott, hogy ez az egész nem igaz, most pedig itt van ez a dolog. Biztosan ő sem gondolta volna, mekkora port kavar azzal a nyilatkozatával, néhány hozzászóló egyenesen hazugnak nevezte. Az ügyet fokozta, hogy a Szerb Kajak-kenu Szövetség csütörtök este azt írta Twitter falára, hogy, idézem: " Büszkén jelentjük be, hogy a szerb nemzeti válogatott három külföldi klasszis versenyzővel erősödik ".

Nem lesz nehéz kitalálni ki az a három "klasszis versenyző". Miután nyilvánosságra tették, hogy Benedek Dalma már biztosan ott lesz Szerbiában, ki lehet még az a kettő? Douchev Janics-Natasa, és Krisztian Douchev. Miután pedig Andrian Douchev, Natasa férje Szerbiába megy, így nagy a valószínűsége, hogy az egész Douchev család költözik déli szomszédainkhoz.

De bármi is lesz a vége ennek az ügynek, a férj, Andrian Douchev lesz a döntés meghozója, már pedig ő valószínűleg a munkáját, illetve Szerbiát választja. De azért mégis csak csúnya szó, hogy ki akarják "vásárolni az országból". Most pedig lássunk 2 hozzászólót az üggyel kapcsolatban, persze név nélkül.

" Nem hiszem, hogy kizáró oka lenne a kettős állampolgárságának. Nálunk biztosan nincs. Ha a Szerbeknél lenne, arról szerintem hallottunk volna, amikor a szlovákoknál ugyanebből balhé lett ". (Azért egy kicsit mégiscsak számít az a kettős állampolgárság)

" Mielőtt fikáznánk Natasát, várjuk meg, hogy mi lesz a vége. Ez még csak feltételes mód. ". (Ez igaz, még tényleg nem ment el Szerbiába, várjuk meg a végét)

SZAVAZÁS: 1. hozzászóló 39% - 2. hozzászóló 61%

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr844797281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása