Arsenal fél, hogy a Rangers sorsára jut!
2012. szeptember 04. írta: Tibi5000

Arsenal fél, hogy a Rangers sorsára jut!

Mint azt már hallhattuk, a Rangers csődbe ment, így a negyedosztályba száműzték, az 54-szeres bajnokcsapatot. Arsenalt számtalan szezonban megvádolták már azzal, hogy nem aktívak az átigazolási piacon, s hogy az edző, Arsene Venger inkább a fiatal játékosokkal foglalkozik inkább, mint az igazán jól szereplő játékosokkal. Peter Hill-Wood egyértelműen kiállt csapata mellett, ahogy pontosan fogalmazott, " Van pénzünk, de mindennek van egy határa ".

Persze azért nem olyan súlyos a helyzet, bár a Rangers-nél sem volt olyan súlyos a helyzet, mégis csődbe jutott. egyébként a csőd valódi oka az volt, hogy az Ally McCoist által vezetett klub túl sokat költött, így ez lett a veszte. Na, ezt akarja elkerülni az Arsenal.

" Mi ez ellen küzdünk. Tudjuk, hogy sokan ellene vannak a politikánknak, de mi azt valljuk, egy klubnak fenntarthatónak kell maradnia ". Aztán megemlítette még a Rangers-et is, hát, a legjobb esetben is több mint három évet kell ahhoz várniuk, hogy újra kezükbe tarthassák az I. osztályú trófeát.

Most pedig még egy kicsit az Arsenal-ra, és az edzőre. Edző. Arsene Venger személyében találtak rá még 1996-ban, a kosárlabda méretű edző, (191 cm), ráadásul közgazdaságból vizsgázott, így tud okosan és megfontoltan bánni a pénzel, ami ebben az ügyben nagyon is jól jön. Igaz, az edzővel már vagy hét idény óta nem nyertek semmilyen kupát, bár ez Venger-t egyáltalán nem aggasztja, de ő is nyugodtabb lenne már ha végre bajnokok lennének, vagy ha nagy ívben elkerülnék a Rangers sorsát.

* A nyilatkozások alatt lehet, hogy nem szóról-szóra van ezáltal a bejegyzés alatt megírva. Felelősséget nem vállalunk érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr164755322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása