Támadójátékot játszott a Fradi, de mégis kikapott!
2012. szeptember 02. írta: Tibi5000

Támadójátékot játszott a Fradi, de mégis kikapott!

Majd mindenki azt hitte, hogy Détári Lajos távozása után minden sínen fog menni a Ferencváros háza táján. Nem. Immáron Richardo Moniz vezetésével működő klub az 5. mérkőzéséhez ért, 5 pontal. Ráadásul még a 90. perc környékén még egy gól kapott a budapest Honvédtól, Délczeg góljával. Az állás így 0-2- lett. S a gól után pár másodpercre a bíró jelzett, ennyi volt mára. Szóval a Fradinak még a második gól után, egy szépítésre sem volt ideje. Két gól, kettő csapat, megannyi örjöngő szurkoló. Egy igazi NB1-es meccset láthattunk, de persze a többi mérkőzésről sem feledkeztünk el:

Kaposvár - Pécs 1-1

Győri ETO - Kecskemét 5-1 (igen, én is meglepőttem!)

Diősgyőr - Siófok 2-1

Ferencváros - B. Honvéd 0-2

A végére pedig még annyit el kell árulni erről a meccsről, mindkét csapat nagyon támadott, viszont mégiscsak a Honvéd nyert. De miért? A Fradi sokkal többet támadott mint ellenfele, szabályosabban játszottak, teli helyzetekkel, a Honvéd viszont így is nyerni tudott. Hát átok ülne a Fradin?

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr1004732045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása