Pénzzel szórták meg Joseph Blatter-t!
2015. július 20. írta: Tibi5000

Pénzzel szórták meg Joseph Blatter-t!

A volt FIFA elnök valószínűleg nem csak azért nem örült a dolognak, mert a money, amit felé dobtak, játékpénz volt, de mindez még egy nyilvános sajtótájékoztató keretében is történt. Még május 29.-én választották újra, június második napján viszont már a lemondásától volt hangos a sajtó, addig viszont, amíg nem találják meg a megfelelő embert a posztra, ő fogja ellátni az elnöki feladatokat. Ezek után egyébként újságírásba fog kezdeni.

Az ölés egyébként annak apropóján jött létre, mert nem tudták eldönteni, hogy még most decemberben kiválasszák az új elnököt, vagy csak 2016-ban. A szavazatok alapján utóbbi jött ki győztesen, amit Blatter is szeretett volna Platini-vel ellentétben, így még negyed évig elnök maradhat. 

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr757643178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása