Felfüggesztették Zidane büntetését
2014. november 01. írta: Tibi5000

Felfüggesztették Zidane büntetését

Az RFEF, vagyis a Spanyol Labdarúgó-Szövetség felfüggesztette Zinedine Zidane három hónapos felfüggesztését a Real Madrid Castilla csapatánál, ahol edzőként tevékenykedett. A vád az volt, hogy a legendának nem volt edzői képesítése. 

A francia Zidane nemrég még az első osztályú Real Madrid másodedzője volt, azonban onnan elment, hogy A tartalékcsapatot irányítsa, első edzőként. 

Azonban a licencek miatt nem sikerült Zidane-nak a Real Madrid Castilla csapatánál első számú trénernek lenni, így a vezetőedző Santiago Sánchez lett, az ex-világbajnok pedig csak másodhegedűsként segítette a csapatot.

A dolog néhány forduló múlva kiderült, mivel Zidane-nak nem voltak meg a megfelelő papírjai, így csapatot sem irányíthatott volna. Ezt kivizsgálták, és továbbá Sánchez-t is bűnösnek találták, mint bűntárs. 

Mind a ketten folytathatják a munkájukat egészen addig, amíg meg nem hozzák a végleges ítéletet: jelenleg fel van függesztve az ügy.

A Real Madrid egyébként fellebbezett a három hónapos eltiltás miatt, de azt a bíróság elutasította. 

Fotó: Reuters

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr36853485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása