Neuer a legjobb kapus, Messi a legjobb játékos
2014. július 14. írta: Tibi5000

Neuer a legjobb kapus, Messi a legjobb játékos

messineu.jpg_410x282

Azok után nem lehetett túlságosan felemelő érzés átvenni a legjobb játékosnak járó díjat azok után, hogy a VB döntőjében Argentína elvesztette a meccsét Hollandia ellen. Méghozzá a hosszabbításban, egy Mario Götze gólból, a 113. percben.

A legjobb kapus díját Neuer kapta, pedig ha nem így alakul ez a végeredmény, könnyedén Romero is harcolhatott volna a megtisztelő címért, de végül a németek kapta kapta meg az Aranykesztyű-díjat. 

Azonban a gólkirályról se feledkezzünk meg, 6 találata volt James Rodriguez-nek, Kolumbia játékosának, így ő kapta a díjat, megelőzve ezzel az ötgólos Müllert. Neymart, Messit, és Van Persie-t. 

Továbbiakban pedig szurkoljatok kedvenc csapatotoknak, és az argentin szurkolók vigadjanak ezalatt a kép alatt: Messinél az Aranylabda, Neuer-nél az Aranykesztyű...

Kép: Csakfoci.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr436506481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása