Elhunyt Di Stéfano, a legenda
2014. július 08. írta: Tibi5000

Elhunyt Di Stéfano, a legenda

Pénteken ünnepelte a Real Madrid legendája a 88. születésnapját, rá egy napra, szombatra azonban az utcán rosszul lett, és szívinfarktust kapott. Ekkor már mindannyian tudtuk, hogy nagy a baj, hétfőre azonban bekövetkezett a legrosszabb: Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid volt futballistája és tiszteletbeli elnöke, elhunyt.

Di Stéfano egyébként három válogatottnál is futballozott, hatszor argentin, négyszer kolumbiai, illetve harmincegy spanyol válogatottbeli mérkőzést játszott le.

Természetesen nem csak egykori csapattársak és ellenfelek, hanem a mai kori futballistái is lerótták a tiszteletüket a mester előtt, legfőképp a facebook-on. Így írt például Iker Cassilas, a Real kapusa.

„Don Alfredo, a legnagyobb. A Real Madrid legendája, mindig velünk marad. Örökre emlékezni fogok MESTER." 

Cristiano Ronaldo, a klub egyik legjobb játékosa is gyászban van: "Szomorú nap ez. Számomra, a madridisták számára és a világfutball számára is". Di Stéfano és Ronaldo között van egy hasonlóság, ugyanannyiszor, szám szerint kétszer kaptak Aranylabdát pályafutásuk során. Persze Ronaldo-nak még ott lehet a harmadik is, ha így folytatja.

Lionel Messi, aki jelenleg Brazíliában, a 2014-es VB-n tartózkodik, egy közös fotót is közzé tett írása mellé: "A világ ma elveszített egy legendát, Alfredo Di Stéfano csodálatos ember volt. A gondolataim a családjával vannak".

 

Fotó: Blikk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr846484557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása