Felfüggesztették Tomiszláv Szivics eltiltását
2014. június 05. írta: Tibi5000

Felfüggesztették Tomiszláv Szivics eltiltását

Tomiszlav Szimics végre újra edző lehet a Diósgyőrnél, miután az MLSZ úgy határozott, hogy fél éves eltiltását felfüggesztették egy évre. A fegyelmi bizottság minden fajta sporttevékenységtől eltiltották, tehát még edzést sem vezethetett a saját csapatának.

Mint ismert, a Labdarúgó Szövetség azért tiltotta el a szakembert, mert a Haladás utáni, 1-1 el végződő mérkőzés végén, az interjúnál arra próbált utalgatni, hogy a bajnokság előre le van fixálva, azaz tudják, hogy ki hányadik helyen végez.

Ez tehát azt jelenti, hogy a tréner folytathatja munkáját a csapatnál, de ha újabb kihágást követ el ebben a tizenkét hónapban, akkor a szabályzat érvénybe lép. A Diósgyőr ezt írta hivatalos Facebook oldalán:

Újra dolgozhat Szivics Tomiszláv!

Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága mai ülésén - telefonos tájékoztatásuk szerint - 12 hónapra felfüggesztették Szivics Tomiszláv féléves eltiltását.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr66281914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása