Ő vezette a Moyes-t szégyenítő gépet
2014. március 30. írta: Tibi5000

Ő vezette a Moyes-t szégyenítő gépet

Mióta a Manchester United rosszul teljesít, azóta szidják és alázzák az edzőt, David Moyes-t. Most az történt, hogy egy "Moyes, takarodj" táblát szorongatott néhány férfi egy repülőből. Az ITV News utánajárt, hogy tényleg volt e megrendelés az Air Ads vállalattól, és tényleg!

„A hét közepén kaptuk a megrendelést. A kezdés idejére kérték, körülbelül 15 percig fogjuk röptetni a feliratot. Nem mondták, kitől származik az ötlet, elég zárkózottak voltak. A repülési magasságra vonatkozó szabályok miatt különlegesen nagy betűket kellett használnunk, hogy mindenki jól láthassa a transzparenst” - mondta Chris Mustow, az Air Ads vezető pilótája.

Továbbá elmondta, hogy mivel a "Wrong one - Moyes out" feliraton nincsenek káromkodások, így nem is utasították vissza a megrendelést. 

David Moyes egyébként azt mondta erről az akcióról, hogy a szurkolók úgy nyilatkoznak róla pozitív és negatív értelemben, ahogy akarnak.

„Döntésünk az akut frusztráció eredménye – frusztrálnak minket a pocsék eredmények, a pályán mutatott küzdőszellem hiánya, valamint azok a jelek, amelyek arra utalnak, David Moyes nem képviseli azt a legmagasabb szintet, amely szükséges a Manchester United irányításához. A Manchester United-szurkolók jelentős részének elege van, és egyhangúlag Moyes menesztését akarják” - írták a közleményben a "szurkolók".

Nos, most kiderült a MU drukkerek szerint, hogy ki vezette a gépet. 


Fotó: twitter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr195885411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása