Botrány: Jenner kikelt magából
2014. március 09. írta: Tibi5000

Botrány: Jenner kikelt magából

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Thomas Doll, a Ferencváros edzője mindenkit értékelt a maga módján, többek között Julian Jennert is, aki miután piros lapot kapott, dühöngeni kezdett, több MTK-s játékossal is ordibált, a másodedzőt ellökte magától, amikor az megpróbálta levinni a pályáról, és még az öltözőben is kárt tett. Nem volt unalmas a tegnapi rangadó.

„Erre az esetre még visszatérünk az öltözőben. Julian Jenner cselekedete nem tett jót a csapatnak. „Szeretnék gratulálni a győzelemhez az MTK-nak. Nagyon gyorsan hátrányba kerültünk, már az első akcióból gólt szerzett a hazai csapat. Ezt követően kiegyenlítettünk, visszajöttünk a meccsbe. A problémák akkor kezdődtek, amikor emberhátrányba kerültünk. Ezt követően nagyon hiányzott a higgadtság a csapatból, igaz, volt, amikor ápolások miatt hét játékosom volt a pályán. Nagyon sok labdát elajándékoztunk, de persze azt sem szabad elhallgatni, hogy az MTK remekül játszott. Nem tudok szemrehányást tenni a fiaimnak, mert 3–1 után is küzdöttünk, megpróbáltunk felállni. Ha ilyen könnyelműen kezeljük a nehéz szituációkat, akkor nem érdemeljük meg, hogy nyerjünk. Az, hogy mindig rohanunk az eredmény után, nincs jól. Három egy után ismét elkezdtünk hinni magunkban, elhittük, hogy meg tudjuk szerezni a második gólt. Lehetett látni, hogy erőben jók vagyunk, a fiúk keményen küzdöttek, hajtottak. Sokkal koncentráltabban kell dolgoznunk, hogy megnyerjük a mérkőzéseket. Csalódott vagyok a vereség miatt, mert saját magunkat vertük meg. Nemcsak én, a csapat is tudja, hogy máshogy kell játszanunk, és a könnyelmű hibákat el kell kerülnünk" - mondta Thomas Doll a sajtótájékoztatón.

Garami József, az MTK szakmai igazgatója a küzdeni akarást és a csapat bátorságát emelte ki, szerinte ez a kettő kellett ahhoz, hogy legyőzzék a Ferencvárost.

„Bátran, határozottan kezdett a csapat, s jól is játszott. Ezt annak ellenére mondom, hogy egyenlítésük után a vendégek eltalálták a kapufát. Nekünk is voltak viszont még lehetőségeink, ám rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt. Küzdöttünk, hajtottunk, nagyon akarták a fiúk a sikert, hiszen nehéz helyzetben vagyunk. Ilyenkor becsúsznak hibák, kapkodtunk is." - nyilatkozta Garami József.

Sport-Király

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr545850899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása