Ronaldónak adná az Aranylabdát Sousa
2014. január 12. írta: Tibi5000

Ronaldónak adná az Aranylabdát Sousa

   Mint ismert, Paulo Sousa a Maccabi Tel-Aviv jelenlegi edzője, a Videoton korábbi szakembere elmondta, hogy legszívesebben Cristiano Ronaldónak adná a 2014-es Aranylabda díjat. Meg persze Sousa portugál, meg Ronaldó is, szóval nem olyan nagy meglepő, hogy az izraeli csapat szakembere CR7-nek adná a voksát. 

   – Portugálként természetesen azt várom, hogy Cristianóé legyen a díj, de annak fényében is, amit az elmúlt években letett az asztalra. Folyamatosan javul, kedves gyerek és még nagyon fiatal. Amikor találkoztam és dolgoztam vele, olyan embernek tűnt, aki mindig célokat tűz ki maga elé, és aztán el is éri azokat. Rengeteg ambíció van benne, megérdemli az elismerést. A válogatottat is hihetetlenül magas szinten vezeti. Mindig újabb és újabb szinteket ér el. Biztos vagyok benne, hogy továbbra is azon lesz, hogy megfeleljen annak a képnek, ami kialakult róla, hogy méltó legyen az ország legjobb futballistájának címére - mondta.

   Majd arra is kitért, hogy Portugália a 2014-es VB-n nagyon nehéz csoportba került, mellette van Németország, Ghána, és Amerika Egyesült Államok.

   – A portugál csapat mostanában mind a világbajnokságokon, mind az Európa-bajnokságokon megmutatta, hogy abszolút versenyképes tud lenni, de ezt el is várjuk. Hozzá van szokva a csapat, hogy halálcsoportokból kell továbbjutnia, úgyhogy szerintem ezzel most sem lesz gond – vélekedett.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr675754337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása