Vizsgálatot indítottak Brendan Rodgers ellen
2014. január 04. írta: Tibi5000

Vizsgálatot indítottak Brendan Rodgers ellen

   Brendan Rodgers neve minden Liverpool drukkernek ismerősen cseng, hiszen nemcsak az edzője a csapatnak, de komoly kritikákat is hangoztatott a Manchester City elleni mérkőzés után, amit a FA nem hagyott annyiban.

   Fogalmazzunk úgy, hogy Rodgers sajátosan fogalmazta meg a kritikáját Lee Mason ellen. A probléma az volt, hogy a bíró Manchesterből, Boltonból származik, és hozzátette azt is, hogy Liverpool környékéről biztos nem fognak bírót hozni a meccshez. 

   A FA vizsgálatot indított az ír menedzser ellen, mivel a futball rossz hírét keltette, sokak szerint viszont csak elmondta a véleményét. 

   Az biztos, hogy Brendan Rodgers eddig is mindenkinek megmondta a magáét, de lehet, hogy egy kis büntetés után lecsillapodnak a kedélyek.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr85731990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása