Juhász hamarosan visszatér a Vidibe
2013. november 11. írta: Tibi5000

Juhász hamarosan visszatér a Vidibe

   Az edzéseket már jóval korábban elkezdhette Juhász Roland a Videoton csapatánál, aki hosszú napokat hagyott ki a térdsérülése után. Már a pályán szeretne lenni a játékos a Paks elleni Liga-kupa mérkőzésen. Nem gyors ez az iram kissé? 

   Mindenkit mosolyra fakasztott az a hír, hogy Juhász Roland visszatér korábbi csapatához, a Videotonhoz, aki azonban sérülése miatt nem tudott részt venni korábban az edzésekben.

   – Nagyon örülök, hogy ismét együtt készülhetek a csapattal. Minden gyakorlatot eltudok végezni, amit a többiek is, és szerencsére semmilyen fájdalmat nem érzek. Szerdán a Paks ellen - amennyiben a Miszter is számít rám - én ott szeretnék lenni a pályán – mondta a futballista a vidi.hu-nak.

   Juhász szavaihoz Purger Szilárd fizioterapeuta a következőket fűzte hozzá:

   – Juhász Roli néhány napja együtt edz a csapattal, és minden gyakorlatot elvégez a tréningek során, amit a többiek is. Nyilván oda kell rá figyelni és vissza kell fognunk. Ő most olyan állapotban van, mint a versenylovak a futam kezdetének pillanatában, amikor egyszerre nyílnak ki a kapuk, és nagy erővel kezdenek el vágtázni. Ez egyrészt persze örömteli dolog, ugyanakkor nekünk az a dolgunk, hogy vigyázzunk arra, nehogy esetleg egy járulékos sérülés következzen be. Csak, hogy szemléltessük, mennyire gyors volt Juhász visszatérése, eredetileg december elejére terveztük azt, hogy ismét együtt fog tudni készülni a csapattal, ehhez képest egy hónappal előrébb tart. Rengeteget dolgozott azért, hogy még idén ismét pályára léphessen, és végig hitt is ebben. A következő tíz napban két Ligakupa-meccset fogunk játszani, és szerintem minden esélye megvan arra, hogy valamelyiken, vagy akár mindkettőn pályára léphessen.

   A Videotonnak két mérkőzése is lesz hamarosan a Ligakupában, először a Paks, majd a Dunaújváros lesz az ellenfél.

                             

                              (Juhász Roli újra piros mezben eddz)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr685628191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása