Ennyik vagyunk..
2013. október 17. írta: Tibi5000

Ennyik vagyunk..

   Csábi József, a Magyar labdarúgó válogatott ideiglenes szövetségi kapitánya az Andorra elleni mérkőzés után nyilatkozott, melyben elmondta, a játékosok nagyon görcsösek voltak, amiben persze közrejátszott Szalai Ádám őszinte nyilatkozata is. És természetesen a játékosoknak sem jó úgy lenni az öltözőben, hogy nem tudják, ki lesz a következő kapitány..

   Csábi József: - Megmondom őszintén, felkészültünk erre (a füttyszóra – a szerk.) az elmúlt hónapok eseményei után. A mai mérkőzésen talán görcsösek voltunk ,mentek a fiúk, akartak, de az elmúlt napok eseményei meglátszottak rajtuk. De nem akarunk emiatt kifogásokat keresni. Nyertünk és lezártuk ezt a sorozatot a harmadik helyen, mások dolga eldönteni, hogy ez jó vagy nem, de nagyobb álmaink voltak. Szalai Ádám nyilatkozatáról nem volt szó az öltözőben. Az elmúlt három napban nagyon sok minden történt, próbáltam felhívni a játékosok figyelmét arra, hogy csak a mai meccs a fontos, hogy kiben mi játszódott le, azt nem tudom, nem látok a fejekbe, de ez a közösség nem az volt, mint pár nappal ezelőtt. (MTVA)

   A sajtótájékoztatón kitért arra, nem olyan meccset játszottunk, mint amilyenre számítottunk. 

   Andorra szövetségi kapitánya is nyilatkozott: 

   Koldo Álvarez (Andorra): - A hozzáállással nem volt gond, sajnos a helyzetkihasználással igen. Sajnálom, hogy nem sikerült korábban egy gólt szerezni, mert akkor a meccs vége még szoros is lehetett volna. Sajnálom, hogy nem tudtunk betalálni, mert megvoltak a lehetőségeink.

                                             

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr955582018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása