Mindenből reklámot csinál a Nike
2013. szeptember 25. írta: Tibi5000

Mindenből reklámot csinál a Nike

   Ünnepélyesen jelentette be Cristiano Ronaldo és csapata, hogy 2018-ig a Real Madrid futballklubbot fogja erősíteni a kiváló játékos. Emellett pedig Ő lett a spanyol liga legjobban fizetett játékosa, de bármennyire is meglepő, nem ez volt a legfontosabb tény. Mindenkit az érdekelt, a kiváló játékos miért hord szemüveget?

   "Szeretném megköszönni a csapat és a szurkolók biztatását, miattuk döntöttem úgy, hogy maradok. Ezután is a legjobb tudásom szerint fogok játszani, és megteszek mindent az együttesért. A pénz nagyon fontos, de nemcsak az van a világon, nem ez volt az oka, hogy hosszabbítottam" - mondta a támadó a hosszabbítással kapcsolatban.

   Mint később kiderült, a játékosnak szerencsére semmi szemproblémája nincsen, igazából a Nike erőltette rá, de vajon miért volt ez annyira fontos a cégnek? Mert a másik konkurens gyártó, az Adidas termékeiben játszik a portugál, így összejött a gerillamarketing. Nézzétek csak meg:

          

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr405533089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása