Itt a Vidi új igazolása
2013. augusztus 23. írta: Tibi5000

Itt a Vidi új igazolása

   Az újdonsült Videoton játékos három év szerződést írt alá a fehérváriakkal. Nem másról van szó, mint a brazil Nildo Petrolina. A játékos, aki posztját tekintve balszélső, de a középpálya közepén is bevethető játékos előző klubja, a portugál Beira Mar volt. 

   Több pletyka is övezte az igazolást, hiszen több hír is felrebbent, hogy a brazil játékos a székesfehérvári együttesé lehet, de csak most vált hivatalossá. A játékosnak nem rossz a mutatója, korábbi csapatánál ötvenhat mérkőzésen lépett pályára, és nyolc gólt rúgott.

   A 27 éves játékos 2016-ig kötött szerződést az együttessel, aki ezt mondta igazolása után:

   - Nagyon örülök, hogy egy olyan nagy célokért küzdő csapat játékosa lehetek a jövőben, mint a Videoton FC. Szeretném a csapatot gólokkal, gólpasszokkal és jó játékkal trófeákhoz segíteni. Az utóbbi időben a csapat több mérkőzését is megnéztem videón, és ezek alapján bátran kijelenthetem, hogy egy olyan együttesbe kerültem, melyet remek képességű labdarúgók alkotnak - nyilatkozta a vidi.hu-nak Nildo. (Fotó: vidi.hu)

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr165473945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása