Chiellini felébresztené társait
2013. augusztus 18. írta: Tibi5000

Chiellini felébresztené társait

   Giorgio Chiellini próbálja felhívni csapattársai figyelmét arra, hogy keményebben kell küzdeni ahhoz, hogy jobb eredményeket, vagy egyáltalán eredményeket érjenek el. A nem túl jó felkészülési időszakot még el lehet felejteni, de a Szuperkupát már nem veszíthetik el. A mérkőzés jelenleg a huszadik perc környékén van, az állás egyenlőre 0-0-.

   Tehát mint mondtam, nagy csalódás volt minden szurkolónak, a felkészülési mérkőzések. A játékosok, és az edző is elbizonytalanodott. A Tuttosportnak nyilatkozott Chiellini, aki felszólította a csapattársait, hogy jobban kell játszaniuk.

   – Conténak teljesen igaza van. Sokkal keményebben kell dolgoznunk – kezdte a 28 éves játékos. – Tudjuk, hogy csak kemény munkával érhetjük el a céljainkat, mi pedig szeretnénk megtartani a helyünket Olaszországban, és fejlődni akarunk európai szinten. Tavaly legyőztük a címvédő Chelsea csapatát, ami nagy eredmény a Bajnokok Ligájában. Ugyanakkor nyilvánvaló, ha a Barcelona, a Bayern München, vagy a Real Madrid ellen szeretnél győzni, fizikálisan a toppon kell lenned.

   A jelenleg is tartó mérkőzésen a Juventus és a Lazio csap össze. A kopaszodó játékos szerint a mostani meccsre nem lesz befolyással az, hogy a barátságos mérkőzéseken, nem igazán találta a helyét a csapat.

   – A fáradtság és a motiváció részleges hiánya teljesen normális a szezon e részében. A vasárnapi találkozó már más kategória, fontos mérkőzés lesz és készen állunk rá. Ugyanannyira szeretnénk elhódítani a Szuperkupát, mint a Lazio. Fontos a jó szezonkezdés, vasárnap megmutatjuk, mire vagyunk képesek – bizakodott az olasz védő.

   

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr475466270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása