Akiknek a foci a legfontosabb
2013. augusztus 08. írta: Tibi5000

Akiknek a foci a legfontosabb

   Megdöbbentő adatok láttak napvilágot, az angol sportági szövetsége jóvoltából. A felmérés szerint az angol focidrukkerek, persze a legelvetemültebbek, legalább egyszer, félpercenként gondol a focira. Egy baráti beszélgetés folytán, pedig 63%-uk beszél kedvenc focicsapatáról, annak helyezéséről, vagy meccséről. Tényleg megdöbbentő!

   Tíz angol szurkolóból, kilenc beismerte, hogy egész évét a futballszezonhoz köti, 89%-uk pedig még azt is bevallotta, hogy csak a holtszezonban hajlandó elmenni nyaralni. 91%-a pedig elutasított egy családi eseményt, (szülinap, esküvő) azért, mert egy időben játszott a kedvenc csapata. Ti voltatok már így? (Ja, persze, nem, értem!)

   52% azt mondja, gyakrabban gondol a focira, vagy a focival történő hírekre, mint egy finom ételre, 50% pedig azt vallja, munka-foci. Ezen nem lepődtem meg..

   19% percenként frissíti a focihíreket, 59%-a pedig értesítést kap a telefonjára, ha van valami nagy hír, vagy botrány a focivilágban. 66%-nak, hétfő reggel, a munka kezdetén az az első dolga, hogy kielemzi a focieredményeket, vagy azzal kapcsolatos információkat. 

   Orvosi esetekkel is tudok szolgálni: a csendesebb nyári hónapok alatt, 53% érezte úgy, hogy elvonási tünetei vannak, 53%-nak az évben az a legboldogabb nap, amikor elkezdődik a foci-idény, és 52%-nak csak az okoz örömöt, 52% pedig a nyár alatt, csak az átigazolásokkal foglalkozik. 

   Ritka az olyan cikkem, amit az elolvasás után emészteni kell, de ezt még Én is nehezen fogom fel. Olyan durva, és horrorjellegű adatokat fedeztek most fel, hogy észvesztő..

   SPORT-KIRÁLY

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr425452848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása