Csatárra éhezik a Napoli
2013. augusztus 04. írta: Tibi5000

Csatárra éhezik a Napoli

   Rafael Benítez, aki néhány hónapig a Chelsea csapatát is képviselte, most azt mondta, Gonzalo Higuaín mellé szeretne, még egy nagy játékost a dél-olasz klubhoz igazolni. Pénz van bőven, ezt már Gonzalo igazolásánál is megmutatták, szóval nem tudom mi a probléma, hogy még egy sztárjátékos erősítse a Napolit, talán az edző kicsit finnyás.

   – Még egy Higuaínnal azonos szintet képviselő támadót szeretnénk szerződtetni – mondta tömören Benítez a Cadena Sernek, majd azt mondta, nem érdeklődik a Real két játékosa iránt, Coentraot és Arbeloat sem akarja. 

   A Porti játékosát figyelte ki az edző, a kolumbiai Jackson Martínez viszont már annál inkább felkeltette az érdeklődését. Ő lesz Higuaín társa? Ezt még nehéz megmondani, de Rafa Beníteznél már minden megtörténhet. 64, 5 millió euróért sikerült eladniuk az első számú gólvágójukat, Edison Cavanit, akit a PSG vett meg, ebből a pénzből pedig itt van a Real, volt sztárjátékosa. 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr995445132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása