Mit várnak az edzők?
2013. július 27. írta: Tibi5000

Mit várnak az edzők?

   LOMBARD PÁPA - PUSKÁS AKADÉMIA 1-1

   Tóth Bálint (Lombard Pápa): – 1-0 után, vagy azt megelőzően is temérdek helyzetünk volt, sajnos ez az agresszivitás a gólszerzéshez kevés. Kimaradtak a helyzeteink, automatikus, hogy egy ilyen gólt kapunk, azután pedig fejvesztve megyünk előre, ez tipikusan magyar mentalitás, amibe már benne vannak a külföldiek is, akik ezzel nagyszerűen azonosulnak. Ez nagyon karcsú volt, így nem lehet győzni, félakarattal, meleg van, és akkor majd arra hivatkozunk… ez nagyon vérszegény. Nem szeretnék izgulni a szezonban, de jelen pillanatban a játékosok nem így gondolják. Azon leszek, hogy ez a mentalitás megváltozzon, hasonlóan, mint az edzőké, ez idő kérdése. Aztán majd kiderül, hogy ki az, aki az edzésen spíler, ki az, aki a mérkőzéseken is oda tudja tenni magát, elválik, hová lyukadunk ki. (DUNA TV)

   Benczés Miklós (Puskás Akadémia): – Eredményesek voltunk, ez biztató és fontos egy feljutó csapatnak, hogy egy kis lendületet kapjon, az idegenbeli döntetlen ennek megfelel. A játékunkkal viszont egyáltalán nem vagyok elégedett, nem azt a stílust játszottuk, amit szerettünk volna, nyilván ez nem csak rajtunk múlott, hanem ellenfelünkön is, aki ezt megakadályozta. A Pápa több támadást vezetett, a győzelemhez ők álltak közelebb, ebből a szempontból is elégedett lehetek a döntetlennel. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy hat akadémista is játszott ma a pályán, az ő fejlődésük szempontjából ez jó dolog, így ezzel ugyancsak elégedett lehetek. (DUNA TV)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr695428779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása