Emlékezz a titánokra - filmbemutatás
2013. július 05. írta: Tibi5000

Emlékezz a titánokra - filmbemutatás

   Igazi sportfilm. Ismét egy amerikai focis történet. Sokan a világ legjobb sportfilmjének tartják. Emlékezz a titánokra, a Sport-Király nagyítója alatt.

   A 2000-ben készült filmdráma Bonnie-ról szól, kit Denzel Washington alakít. Azokban az időkben járunk, amikor megtörténik a faji elkülönítés, és két iskolát összevonnak, ezzel pedig már meg van a feszültség. Az iskola amerikai focis csapata mind fehér bőrű, és egyáltalán nem fogadják el fekete bőrű edzőjük utasításait. Az elején még verekedésektől hangos az öltöző, de aztán rájönnek, ennek így semmi értelme, és együtt működnek Bonnie-val. Minden jól is megy, a bajnokságot is megnyerik, de a legfontosabb meccs előtt Bonnie autóbalesetet szenved, és a Titánok csapatának most igazi egységet kell mutatnia. 

   A PORT.hu olvasói értékelése alapján a filmet 10-ből, 8,7-re értékelték. Az IMDb értékelése alapján szintén 10-ből 7,6. Olyan színészeket is láthatunk ebben mint a már megemlített Denzel Washington, a "Nevem Earl" nevű vígjáték egyik főszereplőjét, Ethan Suplee-t, vagy a kisebb szerepet kapott Ryan Goslingot. 

Emlékezz a titánokra! - Will Patton és Denzel Washington

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr35392553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása