Könnyed brazil győzelem a nyitó meccsen!
2013. június 16. írta: Tibi5000

Könnyed brazil győzelem a nyitó meccsen!

   Megrendezték az első Konföderációs Kupát 2013-ban, Brazília és Japán csapott össze. Szegény Japánok már a harmadik percben gólt kaptak, azzal a góllal el is szállt az összes reményük a győzelem felé. Fred gólpasszából Neymar lőtt csodaszép gólt. A csapatok remekül játszottak, még akkor is, ha a pálya minősége enyhén szólva borzalom. Már a nyitó meccsen így kezdeni..

   Az első félidőben különösebben nem is volt több esemény, még a 45. percre kapott egy sárga lapot a Japán válogatottat erősító Hasebe. Negyedóra pihenés után a 48. percben pedig ismét gólt szerzett Brazília, ezúttal Paulinho szerezte, Dani Alves gólpasszából. Miután a Japán válogatott edzője mérgességébe nem tudott mást csinálni, hát cserélt egyet a gól után néhány perccel. 

   De ezzel még nincs vége. Japán válogatottja már kezdett reménykedni, hogy nem tudják többször bevenni a hálójukat, de a hosszabbítás utolsó pillanatában Jo jóvoltából 3-0 lett a vége a meccsnek, Oscar gólpasszából. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr555363727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása