A szív bajnokai - filmbemutatás
2013. június 14. írta: Tibi5000

A szív bajnokai - filmbemutatás

   A Sport-Király néhány film, jó esetben több film erejéig átváltozik egy kis filmoldalra, persze csakis sportfilmek jöhetne szóba. Reméljük tetszeni fog, el is kezdenénk az elsővel, ami nem más mint a 2009-ben készült A szív bajnokai nevű életrajzi dráma.

   A történet egy fekete bőrű srácról szól, akinek korántsem mondható könnyűnek az élete. Aluliskolázott, nagydarab és ráadásul egy utcán élő szegény is, de kitől tanulhatna? Anyja drogfüggő, Apját pedig meggyilkolták. De egy szép napon egy fehér bőrű házaspár felfigyel rá, mondván: "Milyen jó amerikai-focista lehetne belőle", így egy kis halvány szikra pislákolt fel az életébe. Michaelt, teljes nevén Michael Ohert saját fiúkként neveli a házaspár, minden rossz szokása ellenére, és mivel tényleg remekül játszik, gondosan egyengetik sportkarrierjét is. Gyors és nagyon szívós, ez jellemzi őt legfőképp, annak ellenére, hogy túlsúlyos. De ez nem veszi kedvét attól, hogy a főiskolai bajnokság legjobb védőjátékosává váljon. 

   A több mint két órás film, (129 perc) John Lee Hancock rendezésében készült el, Őt leginkább a Későn kezdő nevű drámában ismerhetik, vagy az Alamo - A 13 napos ostrom nevű történelmi westernből. 

   A filmben olyan kiválóságok is feltűnnek, mint a Beépített szépség sztárja, Sandra Bullock, vagy a filmben Michaelt alakító Quinton Aaron. Ő az:

   És persze azt se felejtsük el, hogy ez egy igaz történet, melyért Sandra Bullock Oscar-díjat kapott. 2012. július 18.-án nem több 8 400 000 darab DVD-t adtak el a filmből. Trailer:

   https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&ved=0CE4QtwIwBA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DNvxgykZok4U&ei=c1u7Ue3jK-Lw4QSn54C4Cg&usg=AFQjCNENNuOxoKy6iILALzHztfT0gyc5gQ&sig2=QQ5Fw2IRba-8iXOo0lqJjg

   Felhasznált forrás:

   Wikipédia (kép)

   YouTube (trailer)

   Remélem elnyerte tetszésedet az első filmtörténet bemutatása ezen a blogon, és hogy várod a következőt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr605361801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása