80 millió font Ronaldóért?
2013. május 02. írta: Tibi5000

80 millió font Ronaldóért?

A francia PSG csapata akár 80 millió fontos is képes lenne CR7-ért fizetni? De azért az angol sztárcsapatról, a Manchester Unitedról se feledkezzünk meg, hisz ők is akarják a portugál csatárt, és a hírek szerint ezer örömmel keresztbe tennének a Paris Saint Germaninnak.

Pontosan ennyi összegű fontért adták el Ronaldót a Madridnak még 2009-ben, természetesen rekordösszeg volt. Nagy visszhang volt nemrég, hogy Sir Alex Ferguson vissza szeretné hozni a Manchesterbe a játékost, ezért pedig hajlandóak lennének bármennyit fizetni, persze kereteken belül.

Ám a skót edző tervei lehet, hogy nem válnak be, mert a The Sun értesülései szerint a francia klub már ajánlatot is tett a madridi csapatnak.

- A United nagyon nem boldog a PSG ajánlata miatt, de nem adja fel. Ronaldo ügynöke már tud az érdeklődésről - mondta egy klubhoz közeli forrás a The Sun c. lapnak.

80 millió fontot is fizetnének, csakhogy a klubjukhoz kerüljön Cristiano. Nos, ezen is látszik, hogy a francia csapatnál a pénz nem számít.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr385262325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása