Moniz szerint beteg a magyar futball!
2013. április 20. írta: Tibi5000

Moniz szerint beteg a magyar futball!

A Duna TV Sportaréna nevű műsorában nyilatkozott Ricardo Moniz, amelyben sok témát érintett a futballról kapcsolatban. 

– Egy hajóban ülünk, eladhatóvá kell tennünk ezt a sportágat, de ma a labdarúgás beteg. Senki sem vállal elegendő felelősséget. Sem a játékosok, sem a bírók, sem a szövetségek, sem a klubok – mondta, majd kitért arra is, hogy mindez nem magyar sajátosság.

– Az egész világon ez a helyzet, mindent a pénz irányít, túl sok az egoizmus. Régen meg tudták különböztetni a játékosokat, voltak csatárok, irányítók, szélsők. Ma sok az átlagos játékos. Mindig kritikusnak kell lennünk. Ha kritizálom például az akadémiákat, hogy miért nem adnak elég jó játékost, sok ember megsértődik, mert érzékeny. Vissza kell hoznunk a sportág erényeit. Azért kritizálok, hogy provokáljak, hogy felhívjam a figyelmet a hiányosságokra.

(kép: Csakfoci.hu)

(interjú: Duna TV)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr725236675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása