Így látták a meccset a gólszerzők:
2013. március 24. írta: Tibi5000

Így látták a meccset a gólszerzők:

Vanczák és Dzsudzsák is nyilatkozott:

A mérkőzés előtt egy jobb román válogatottra számítottam. Mi vezettünk végig, ők futottak az eredmény után. Ezt meg kellett volna nyerni. A második gólt a koncentráció hiánya miatt kaptuk, egy ilyen könnyű labdát ki kell rúgni, letisztázni, hogy kié és felszabadítani. A tömött lelátók lehet, hogy átsegítettek volna a végén a nehézségeken. Így is hallottuk kintről a buzdítást és köszönjük a szurkolóknak. A románok tudtak nyerni Törökországban, nekünk is győzni kell, hiszen bravúrpontokra van szükségünk – nyilatkozta Vanczák.

"Sok tanulságot ebből nem lehet levonni, nem ez volt az első olyan meccsünk, amit az utolsó percben buktunk el, szerintem most is kikaptunk" - értékelt feldúlt hangulatban Dzsudzsák. "Ezzel együtt nagyon büszke vagyok a csapatra, jól játszottunk és teljesen megérdemelten voltunk előnyben a 93. percig, tulajdonképpen vezettünk a semmiért." (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr605165259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása