Moniznak a Pápa elleni lesz az év meccse!
2013. március 03. írta: Tibi5000

Moniznak a Pápa elleni lesz az év meccse!

Ezt várják az edzők:

TABELLÁK: Az NB I állása itt!


LOMBARD PÁPA - FERENCVÁROS 16.30

Zsivóczky Gyula (a Lombard Pápa vezetőedzője): - A felkészülési időszakban keményen dolgoztunk, de sajnos voltak periódusok, amikor nem tudtunk minőségi munkát végezni, ugyanis a rendkívüli havazás miatt alkalmatlanná váltak pályáink. A körülmények megnehezítették a dolgunkat, de én nem vagyok az a típus, aki a bajnokság során bármit erre fogna. Minimális cél a bennmaradás. Fontos hangsúlyozni, az Eger és a Siófok akkor esett ki, amikor meghúzzák felettük a vonalat, ezt tudatosítom a játékosokban is. Mi nem hátrafelé, hanem előre tekintgetünk. Olyan csapat alapjait szeretnénk letenni, amely a következő szezonban merészebb célokat is megfogalmazhat. Megígérhetem, mindenki ellen megalkuvás nélkül, a végsőkig küzdünk majd. (veol.hu)

Ricardo Moniz (a Frencváros vezetőedzője): - Számomra a Pápa elleni találkozó az év meccse. Mindenki az Újpestről beszél, de az a meccs még messze van. A Pápa különösen otthon erős, mi pedig idegenben halványabbak voltunk. A saját pályánkon rendben volt a teljesítményünk, de idegenben is hasonlót kellene nyújtanunk. Nem tartunk ott, ahol szeretnénk. Rengeteg sérülés nehezítette a dolgunkat, akik a tél előtt sérültek voltak, nem úgy épültek fel, ahogy szerettük volna és a marbellai torna is szedett áldozatokat. Ellenfelünknél rengeteg játékos található, akinek van ferencvárosi múltja. Fontos, hogy erre a mérkőzésre koncentráljunk, ne foglalkozzunk az Újpesttel. Eddig vesztettünk 8 pontot a védekezési hibák miatt. Böde Danin kívül kevés játékosunk van, aki gólképes. A 6. helyen állunk, egy Ferencvárosnak azonban sokkal nagyobb céljai kell, hogy legyenek. (MTVA/fradi.hu)

A csakfoci.hu ÉLŐBEN közvetíti a találkozót!


BUDAPEST HONVÉD – VIDEOTON 18.30

Kemenes Szabolcs (a Honvéd kapusa): - Kiestünk a kupából, de az élet nem állt meg. Sőt mondhatni, hogy vasárnap kezdődik igazán. Az első öt fordulóban kemény erőpróbák várnak ránk. Meg lehet mutatni, hogy jó csapat vagyunk. Ez alatt az öt meccs alatt meg lehet kapaszkodni elől, de le is lehet csúszni. Nagyon nem mindegy, hogy milyen a rajt. Vasárnap a Vidi jön. Szerintem az ő védelmük a legerősebb Magyarországon, főleg úgy, hogy Juhász Rolit is leigazolták. Caneirát a legjobb középső védőnek tartom a bajnokságban. Masszív csapat érkezik Kispestre, de nekünk a támadójátékunk erősödött. (nb1.hu)

José Gomes (a Videoton vezetőedzője): - Nagyon fontos mérkőzés a mai, mindkét csapat győzelemmel szeretné folytatni a bajnokságot. Természetesen azzal a céllal megyünk a Bozsik Stadionba, hogy ez nekünk sikerüljön, és három ponttal térjünk haza. Abból a szempontból is jelentős a mérkőzés, hogy megmutathatjuk, a teljesítményünkre nincs befolyással az, hogy nyolc bajnokit játszunk tavasszal idegenben. A lehető legjobb formánkban szeretnénk futballozni és meg akarjuk nyerni a meccset (vidi.hu)

Nemanja Nikolic (a Videoton támadója): - Az a legfontosabb, hogy jó állapotban legyünk és megszerezzük a három pontot. Jó kis rangadó lesz, azt várom, hogy sok szurkoló kijöjjön és buzdítson minket, nagy szükségünk lesz rájuk. Nem vár ránk könnyű mérkőzés, de remélem, egy jó támadó felfogású csapatként fogunk pályára lépni. Ugyanolyan tavaszt akarunk produkálni, mint egy évvel ezelőtt. (vidi.hu(FOTÓ: FRADI.HU)

A 18:30 perckor kezdődő Budapest Honvéd - Videoton mérkőzést a Sport-király közvetíteni fogja, úgyhogy este fél hétkor találkozunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr65114490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása