Vége! Kiesett a Vidi!
2012. december 07. írta: Tibi5000

Vége! Kiesett a Vidi!

Igaz, még nem játszotta le utolsó meccsét a Videoton, már kiesett, függetlenül attól, hogy nyer vagy kikap a Sporting ellen.

Tegnap elhalasztották a meccset, így ma, vagyis pénteken fogják lejátszani. Ám már a győzelem semmit sem ér, mivel a Genk és a Basel tegnap 0-0-ás döntetlent játszott, ezzel három ponttal elhúzott, és a gólkülönbségekben jobban áll a Basel, így már biztos, hogy a Székesfehérvári csapat a harmadikként, a Sporting a negyedikként távozik az Európa-Ligából.

Sajnos túlságosan elbízták magukat a szurkolók, miután a Videoton kétszer is nyerni tudott az EL csoportkörében.  Csak azt nem vettük figyelembe, hogy ezután háromszor is kikapott. Tehát most már bármennyire is biztatják a Videotont a szurkolók, így se-úgy se fog tovább jutni!

Bár néhány újság azt mondja, lehet, hogy még ma sem lesz meccs, hát majd meglátjuk.. Mindenesetre amit már nagyon régóta mondani szoktam, Szurkoljunk együtt a Vidinek!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr974952846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása