Egy góllal nyert a Fiorentina!
2012. november 02. írta: Tibi5000

Egy góllal nyert a Fiorentina!

A Fiorentina,, kevésbé izgalmas mérkőzésen gyűrte maga alá Tőzsér-ék csapatát, a Genoa-t. Dani egyébként az 53. percben állt pályára csereként.

Marco Boriello, Juan Manuel Vargas, Marco Rossi, Damiano Ferronetti is sérültek a Genoa csapatánál, így a mester, Luigi Delneri végül úgy döntött, a kezdőcsapatba teszi a 23 éves svéd játékost, Linus Hallenius-t, és csereként hagyja Tőzsér Dánielt. A Fiorentina viszont gyorsan összetörte Tőzséréket, már a 14. percben megszerezte a vezetést a Vincenzo Montella irányítása alatt lévő Fiorentina.

Azt azért meg kell hagyni, a vezető csapat a második félidőre nagyon elfáradt, talán nem kellett volna az a kis pihenő, de a Genoa, bármennyire is harcolt a kiegyenlítésért, nem sikerült, a végeredmény 1-0 lett. Nem egy izgalmas mérkőzés volt, a meccs kezdetet előtt egy kemény döntetlenre számítottak a sportfogadó irodák, nem ez történt, de a Genoa tényleg nagyon kicsire állt ahhoz a második félidőben, hogy kiegyenlítsen, vagy akár meg is szerezze a vezetést.

Pasqual góljával már vezettek is, és ennek köszönhetően a Fiorentina ötödik a tabellán, míg a Genoa a mostani vereség után csak a tizenhatodik helyen szerénykedik. A Genoa nagyon rosszul indította a szezont, tíz meccsből kilenc pontja van, és pénzügyileg sem áll jól a csapat. A legutolsó három mérkőzését folyamatosan elveszítette, ugye most kikapott a Fiorentinától, aztán a Milan-tól, és a Roma-tól. Azért látható, hogy nem a legrosszabb csapatokat kapta a Seria A-ból. A Geno-t két hely, illetve két pont választja el attól, hogy a kieső helyen találja magát, ahol most a Palermo, a Bologna, és a Siena helyezkedik. A Genoa után pedig a Pescara bukdácsol. Az utolsó helyezett, a Siena éppen a Genoa helyén állna, mert Szövetségi döntés alapján levontak tőlük hat pontot, és most van nekik három, ami azt jelenti, nekik is 9 pontjuk lenne!

vad2istvan_belso_6.jpg

Vincenzo Montella

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr174885146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása