Hírek a nagyvilágból
2014. október 29. írta: Tibi5000

Hírek a nagyvilágból

KUBATOV GÁBOR TÁRGYALNA A SZURKOLÓKKAL:

Mint ismert, Kubatov Gábort újra megválasztották elnöknek a Ferencváros csapatánál, ami azt jelenti, hogy a következő négy évben is ő fogja betölteni az elnöki pozíciót. 

Továbbá elmondta, egy feltétellel tárgyalna azokkal a szurkolókkal, akik bojkottot hirdettek, és nem hajlandók meccsre járni: ha újra bemennek a stadionba.

A C-közép tagjai azért nem járnak mostanra FTC mérkőzésre, mert az új stadion vészkenneres beléptetése nem nyerte el a tetszésüket.

Ha érdekel a többi érdekes hír is, nyomd meg a "Tovább" gombot!

 

MANDZUKIC NINCS JÓ VÉLEMÉNNYEL GUARDIÓLÁRÓL

Mario Mandzukic, a Bayern München egyik legígéretesebb játékosa volt, de mint kiderült, nincs jó véleménnyel a jelenlegi edzőről, Pep Guardióláról, aki Jupp Heyncks távozása után került a bajor csapathoz. Mandzukic egyébként 22 milió euróért ment el a spanyol bajnokhoz.

„Guardiola csalódást okozott. Nem tisztelt engem. Nem engedte, hogy a Bundesliga gólkirálya legyek. Jupp Heynckes irányítása alatt minden sokkal jobb volt, és ez nem csak az én véleményem. „Nem ezt érdemeltem két olyan szezon után, amelyek során mindent beleadtam a Bayern sikeréért. Már akkor éreztem a változást, amikor először belépett az öltözőbe. Keményen dolgoztam azért, hogy elfogadtassam magam, de szép lassan leesett, hogy nincs jövőm Münchenben, új klubot kell találnom."

 

Fotó: Action Images

NEM TUD JÁTSZANI A MANCHESTERI DERBIN ROONEY?

Már lejárt Wayne Rooney eltiltása, amit a West Ham elleni mérkőzésen kapott, könnyen lehet, hogy mégis ki kell hagyni a vasárnapi derbit örök ellenfele, a Manchester City ellen. Louis Van Gaal egyébként is küzd a sok sérüléssel és eltiltással, ez már csak hab a tortán..

Egyes hírportálok szerint Rooney a hétfői edzésen megsérült, ezért nem játszhat vasárnap. Van Gaal új szerzeménye, Radamel Falcao sem léphet pályára a derbin. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr736843411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása