Az Újpesté a Szuperkupa
2014. július 11. írta: Tibi5000

Az Újpesté a Szuperkupa

A Debrecen csapata immáron harmadjára bukott el a Szuperkupa történetében zsinórban, eddig azonban ők képviselik a pozitív adatokat is, ötször sikerült elvinniük a rangos kupát. Most azonban megint csak alul maradtak, az Újpest diadalmaskodni tudott felettük méghozzá büntetőkkel, mert a rendes játékidő beli eredmény alatt nem tudtak dűlőre jutni a csapatuk, gól nélküli döntetlen lett a vége.

Hosszabbítás nincs, rögtön jöttek a büntetők. Igazából hárman hagyták ki a büntetőt, Bódi, Balogh, és Máté lőtt mellé, az utóbbi a vesztét is okozta a csapatnak, ugyan is ha az bement volna, talán még mindig harcolna a két csapat.

Kondás Elemér és a DVSC tehát az utóbbi három évben nem volt túlságosan szerencsés, az Újpest pedig elhozza harmadik Szuperkupa trófeáját büntetők után. Szóljatok a Fradista barátaitoknak, a lila majmok megnyerték!

A lilákat egyébként kettő sérülés, és egy másik probléma is megnehezítette, Jérémy és Bojan sérült volt, míg Nebojsa játékengedélye nem érkezett meg Belgiumtól. A szemfülesebb nézők láthatták, hogy a jó nevű Tshibuabua sem lépett pályára, lehet, hogy távozni fog, egyenlőre kérdéses a jelenléte.

Az Újpest legutóbb 2002-ben nyert a Szuperkupán, míg a Debrecen 2005-óta mindig érdekelt volt a bajnokság előtti kupában, amelyet a bajnok és a kupagyőztes vív meg, kivéve 2011-ben, ott a Videoton és a Kecskemét játszott.

Fotó: Veres Viktor

Sport-Király

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr426501687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása