Neymar és Silva is kiesett a keretből, nehéz dolga lesz Brazíliának
2014. július 08. írta: Tibi5000

Neymar és Silva is kiesett a keretből, nehéz dolga lesz Brazíliának

Ha Brazília a mai meccsen tényleg nyerni akar, és tényleg nyerni akar, akkor mindent be kell vetnie, és egytől egyig az összes játékosnak ki kell vennie a részét a játékból. Már Chile ellen is, épphogy továbbjutott, büntetőkkel, most még nehezebb dolga lesz: a németeket mindennek el lehet mondani, csak annak nem, hogy könnyű ellenfél lenne.

A brazilok szövetségi kapitányának, Luiz Felipe Scolari-nak valószínűleg még nem volt ilyen nehéz dolga pályafutása során, egy nagyon izgalmas meccsnek ígérkezik. Egyébként kettő kulcsfontosságú játékos is hiányozni fog majd a brazilok keretéből, Neymar-nak a csigolyája eltört, Zuniga csúnya belépője után, Thiago Silvát pedig eltiltották.

"Neymar hiányozni fog nekünk. A legjobb, amit tehetünk, hogy csapatként futballozunk kedden, s remélem, bárki szerepel is a helyén, jól fog játszani." - mondta el Neymar hiányzásáról Oscar, a zöld-sárga csapat középpályása.

A szakértők és a szurkolók szerint is nagyon észre fogjuk majd venni, hogy a csodajátékos nem fog pályára lépni, a német Bastian Schweinsteiger is hiányolja a brazilt:

"Mindannyian szomorúak vagyunk, hogy nem játszhat. Mindig az a jó, ha a legnagyobb sztárok a pályán vannak. Ugyanakkor azt hiszem, a csapattársai még jobban fognak hajtani, mert most már miatta is meg akarják nyerni a világbajnokságot." - vélekedett a játékos.

Németország utoljára Világbajnokságot 1990-ben nyert, míg EB-n utoljára '96-ban diadalmaskodott. Joachim Löv, a szövetségi kapitány 2006 után vette át a csapatot, azóta szinte sikert-sikerre halmoznak, azonban ez a két említett kupa elmaradt a kapitány történetében.

"Megpróbáljuk megtenni a következő lépést. A csapat erős és stabil, és most mindenképpen fináléba akarunk kerülni" - mondta Löv a meccs előtt. Nálam már meg lehet tenni a téteket, hogy a mester fog a meccsen gusztustalankodni, vagy sem. Nagy tétek lesznek benne, emberek! :)

Összeállítás: Németország: Neuer
Lahm, J. Boateng, Hummels, Höwedes
Khedira, Schweinsteiger, Kroos
T. Müller, Klose, Özil

Brazília: J. César
Maicon, Dante, D. Luiz, Marcelo
L. Gustavo, Paulinho
Willian, Oscar, Hulk
Fred

Németország - Brazília, Belo Horizonte 22.00
játékvezető: Marco Rodríguez (mexikói)

 

Fotó: sport365.hu

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr1006486023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása