Botrány az Újpestnél!
2014. március 14. írta: Tibi5000

Botrány az Újpestnél!

Eddig nem éreztem úgy, hogy írnom kellene az Újpest mostani felhajtásáról kapcsolatban, hiszen a csapból is ez folyik, de a csapat eljutott ahhoz a ponthoz, hogy itt bizony már nem babra megy a játék. Az Újpest tulajdonosa, Duchatelet rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze, ahol elmondta, ha az MLSZ vagy a bíróság számára kedvezőtlen döntést fog hozni, kivonul a futballból.

Az Újpestnek rengeteg tartozása van, az üzletember-futballtulajdonos ezt azzal magyarázta, hogy az előző tulajdonos hazudott a tartozások mértékéről, és most jogtalanul kérik tőle az összegyűlt adósságot.

A Nemzeti Sport élőben közvetítette is a sajtótájékoztatót, akit érdekel, átolvashatja a honlapjukon, ezen a linken pedig egy videót találtok Duchatelet beszédéről: <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/HXWFrdkZl1o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Az Újpest nagy bajban van, akár fel is számolhatják, bármikor megtudhatjuk.. Annyi biztos, hogy ha az MLSZ és a bíróság rossz döntést hoz, akkor...

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr715860806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása