Steven Gerrard adományozott
2014. január 28. írta: Tibi5000

Steven Gerrard adományozott

   Annyi minden van, amiről írhatnék, szóval most kiválasztok egyet a sok közül. Itt van például Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya, aki 96000 fontot adományozott a Hillsborough Family Support Groupnak. Az alapítványt egyébként az 1989-es sheffieldi stadionkatasztrófa 96 áldozatának emlékére hozták létre.

   Gerrard sajnálatosan maga is érintett az ügyben, ugyanis az egyik családtagja, Jon-Paul mindössze tíz éves volt, amikor a Hillsborough áldozata lett.

   „Már egy ideje szerettem volna tenni valamit, de vártam, míg eljön az alkalmas időpont. Az összetartozás üzenetét is küldeném ezzel. Tudom, hogy a két csapat szurkolói mindig húzzák egymást, de az Everton drukkerei is fantasztikusak Hillsborough óta. Megható, ahogy a tragédia egyesítette a várost” – idézi Gerrardot a BBC Merseyside.

   A rendőrség egyébként arra jutott, hogy nem a szurkolók a hibásak a stadionkatasztrófa létrejötte miatt, ellenben a stadion biztonsági rendszere nem volt megfelelő.

   A kormány ezek után elnézést kért az áldozatok családtagjaitól, a többi csapat és újság pedig részvétüket nyilvánítják az eset miatt.


A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr225786839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása