Artner Tamás bizakodó a válogatottal szemben
2014. január 04. írta: Tibi5000

Artner Tamás bizakodó a válogatottal szemben

   Pintér Attila és a többi magyar NB I-es edző részt vett egy találkozáson, melyről utána szívesen beszélt néhány mondat erejéig Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője. Artner a haladas.hu-nak nyilatkozott.

   – Jó hangulatú, építő jellegű megbeszélésen vehettem részt. Az nagyon látszik, hogy az MLSZ, és a válogatott új szakmai stábja mindent elkövet a siker érdekében. Pintér Attila jó ötletekkel rukkolt elő, az elképzeléseit pedig az NB I-es klubok jelen lévő edzői egyöntetűen támogatták. A legfontosabb az, hogy a válogatott sikerrel vívja meg az Európa-bajnoki selejtezőket, és ott legyen a franciaországi Eb-n 2016-ban. Ezt minden klubvezető, minden tréner szem előtt tartja. Ennek megfelelően természetesen igyekszünk minden segítséget megadni Pintér Attilának, az MLSZ-nek. Meggyőződésem, hogy jó irányba indultak el a dolgok - mondta a zöld-fehérek kapitánya.

   (Fotó: haladas.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr95732041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása