Kómában van Schumacher
2013. december 30. írta: Tibi5000

Kómában van Schumacher

   A Sport-Király már beszámolt róla, hogy Michael Schumacher vasárnap 11 óra 7 perckor súlyos síbalesetet szenvedett. Akkor azonban még nem lehetett tudni, hogy a baj komolyabb, mint mindenki gondolná. A hétszeres bajnok agyában ugyanis vérömlenyt találtak, ami igen megnehezíti a további kezelést.

   A források szerint 48 óráig fogják kómában tartani, és csak azután állapítják meg, hogy szenvedett e látás, hallás, vagy egyéb károsodásokat. Christophe Gernignon-Lecomte, a vezető elárulta, hogy Schumacher egy sziklának csapódott neki, pályán kívül.

   Michael talán még maga sem gondolta, hogy most fogja vívni élete harcát, miután visszavonult a versenyzéstől. Fél egykor került kórházba, már akkor is kómában volt a koponyasérülése miatt.

   Senki nem értette, mi ez a nagy titkolózás, mert ugyan Sabine Kehm vasárnap adott egy közleményt, Schumacher állapotáról nem beszélt.

   Este azonban kiderült, hogy nagy a baj. Súlyos koponyasérülést szenvedett, állapota folyamatosan romlott, azonban nincs életveszélyben.

   "Barátként szólok, nem tudom megválaszolni az orvosi részleteket. Ugyanúgy aggódom miatta, mint a családtagok, barátok, egyelőre az orvosaink nem tudnak többet mondani az állapotáról sajnos" - nyilatkozta az orvosa.

   A család azt kérte, hogy tartsák tiszteletben a sportoló balesetét, és az újságírók ne zavarják. Természetesen mi is Jobbulást kívánunk neki, és reménykedünk, hogy fel tud épülni a balesetéből.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr645717391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása