A ti kedvenceitek!
2013. december 01. írta: Tibi5000

A ti kedvenceitek!

   Nos, a listás cikkemre elég sok kritikát kaptam, szóval most összeállítottam egy olyan listát, amit legtöbbször olvastam a kommentek között. Íme:

   5. Paul Scholes

   Igen, már megint egy MU-s, at hiszem összedől a világ. Paul Scholes amellett, hogy kitartó futballista, nagyon hűséges is, ugyanis a pályafutása kezdetétől a végéjéig csak is az említett csapatot, a Manchester United-ot szolgálta. Csak kilenc olyan játékos van vele együtt, akik több mint ötszáz mérkőzésen léptek pályára a piros-fehér mezben. Scholes 1997-ben mutatkozott be a válogatottnál, az angliai csapatnál viszont már '93-ban is tevékenykedett. 11-szeres angol bajnok, háromszoros FA-Kupa győztes, és kétszer nyert csapatával Bajnokok Ligáját. Nem voltak botrányai, nem voltak durva kihágásai, igazi példakép a szurkolók számára.

   4. Alessandro Del Piero

   A világbajnok olasz futballista, Del Piero korunk egyik legismertebb labdarúgója. A Juventusnál kilenc év alatt 208 gólt rúgott az 513 mérkőzésből, illetve az Olasz válogatottban is folyamatosan remekelt. A válogatottságtól még 2008-ban visszavonult, jelenleg a Sydney FC tagja. Célja, hogy népszerűsítse Beckham mellett az ausztrál labdarúgást.

   3. Francesco Totti

   Ismét egy olasz van a listán. Annyira sok hozzászólásba láttam, hogy kegyetlenség lett volna kihagyni. A 37 éves ikon 1992-től szerepel a a Roma csapatánál, mely alatt 215 gólt rúgott 501 mérkőzésből. A válogatottból 2006-ban lépett vissza, ott 58/9 mutatója volt. Emellett rendkívül ismertek a gólörömei, kisfia születése után úgy ünnepli a gólokat, hogy szopja az ujját. 

   2. Zinédine Zidane

   Azt hiszem, életem egyik szakaszába sem ütköztem bele olyan hibába, hogy nem tudtam volna leírni egy futballista nevét, de most ez is megtörtént. Szóval Zinédine Zidane. 1972-ben született Marseill-ben, de algériai származásai is vannak. Legismertebb klubjai közé tartozik a Juventus és a Real Madrid. Hogy melyik csapatnál volt jobb, azt nem tudni, de a gólarányban a Real Madridnál volt termékenyebb. Beceneve Zizou. (Ezt már jobban le lehet írni).

   1. Raúl González

   Raúl González 1977-ben született Madrid városában, egy szegény családban. Foci iránti szeretete már hamar megnyilvánult, több Junior-klubja is volt. 1994-től szerepelt a Real Madridban, több mint 550 mérkőzést játszott le a madridi csapattal. Ez alaposan kifáraszthatta, ugyanis 2012-ben a katari Asz-Szadd csapatához igazolt, mely már csak jutalomjáték a karrierjére nézve.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr265670466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mildi 2013.12.02. 13:50:54

naazért :)
kimaradt, hogy asztmás
mármint Scholes
süti beállítások módosítása