Távozni fog Véber?
2013. november 10. írta: Tibi5000

Távozni fog Véber?

   A Blikk információi szerint veszélybe került Véber György állása a Mezőkövesd-Zsóry csapatánál. A mostani idényben feljutott együttes legutóbbi mérkőzésén kikapott a Videotontól 1-0-ra, így a vezetőedző padja is inog. Jelenleg a 15. helyen állnak, tehát nincs ok nagy örömre.

   Véber ugyan történelmet írt azzal, hogy feljuttatta az első osztályba a csapatát, most azonban mégis kérdéses, továbbra is a kispadon ülhet e a mérkőzéseken, vagy csak a lelátóról figyeli az eseményeket. A menesztés oka lehet a rossz teljesítmény, vagy mert György összeveszett a klubbal.

   „Alaptalan híresztelés, hogy összevesztünk volna. A jövőről, az előttünk álló feladatokról beszélgettünk a meccs után"- mondta.

   A Blikk Vébert is megszerette volna keresni lapzártáig, de nem érték el, segítője, Szlezák Zoltán pedig szűkszavú volt: „Gyuri beszélgetett Tállai úrral, a részletekről kérdezzék őket. Tény, nem állunk jól a bajnokságban, de készülünk a folytatásra".

   Hétfőn fog eldőlni a vezetőedző sorsa, akit eddig olyan csapatoknál láthattunk edzősködni, mint a Balatonlelle, a Lombard Pápa, a Mosonmagyaróvári TE, vagy a jelenlegi klubja, a Mezőkövesd.

                 Mezőkövesdi foci

                 (Véber György)   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr775622927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása