Ferencváros-Haladás - az edzők szerint
2013. november 10. írta: Tibi5000

Ferencváros-Haladás - az edzők szerint

   Mit várnak az edzők a Ferencváros-Haladás mérkőzéstől? Most megtudod! És ne felejtsd 16:30-kor bekapcsolni a televíziót, és nézni a rangadót:

   

Ricardo Moniz (Ferencváros): - A múlt héten visszanyertük azt az önbizalmat, amit az Újpest elleni győzelem után elvesztettünk. Azonban óvatosnak kell lenni, nem szabad elbíznunk magunkat. Még több helyzetet kell kialakítani, és a labda hatékonyabb megtartására is oda kell figyelnünk. Ráadásul teljesen más jellegű mérkőzésre kell számítanunk, mint az előző héten, amikor is egy nyíltabban, támadóbb szellemben futballozó csapattal találkoztunk. A Haladásnak remek védői vannak, és kevésbé játszanak olyan nyílt, támadó focit, mint az előző ellenfelünk. Az elmúlt hét a nyugalom jegyében telt el. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy nagyon fontos mérkőzés következik, és ha a hátralévő mérkőzéseinken jó formában tudunk játszani, akkor dobogós helyen köszönhetünk el az őszi szezontól, és magabiztosan kezdhetjük a tavaszit. Fogunk mi még meglepetést okozni az embereknek, de most is azt kell hangsúlyoznom, szükségünk van a szurkolóink támogatására és türelemre is. A siker nem jön egyik napról a másikra. Keményen meg kell dolgoznunk érte. (fradi.hu)

Artner Tamás (Haladás): - Nagyon jól játszott Diósgyőrött az FTC, nem kis dolog Miskolcon 4-1-re nyerni. Talán most tudtak a legerősebb csapatukkal kiállni. A masszív, fizikálisan erős fővárosiak legnagyobb erőssége a csapategységük, emellett egy sor kiváló játékossal rendelkeznek. Böde, Jenner, Somalia, Holman, Gyömbér, Besic, Józsi - hogy csak néhányukat említsem. Ráadásul ott áll mögöttük fanatikus szurkolótáboruk. Gyenge pontjuk a védelmük, amelynek összetétele folyamatosan változik, még most sem állt össze. Igaz, el kell ismerni, Diósgyőrben viszont jól teljesített a hátsó alakzatuk. Mi csak akkor lehetünk eredményesek, ha egységesek leszünk és nem ijedünk meg a ferencvárosi drukkerek által keltett hangulattól. Játékosaimat fel kell hogy dobja az, hogy a Puskás-stadionban léphetnek pályára. Egyébként szerintem az FTC-nek az Üllői út jelentette az igazi hazai pályát, ott közelebb voltak a nézők, nagyobb volt a hangulat. Úgyhogy ebből a szempontból kedvezőbb a helyzetünk. Utolsó négy meccsünkön tíz pontot gyűjtöttünk, erre lehet alapozni, megfelelő önbizalommal utazhatunk Budapestre. A meccs esélyese a Fradi, nincs veszítenivalónk, csak nyerhetünk a találkozón. Mivel mindkét gárda játssza a futballt, biztosan jó meccset láthatnak a szurkolók, abszolút háromesélyes a találkozó. (haladas.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr55623221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása