Az új stadionokról
2013. november 08. írta: Tibi5000

Az új stadionokról

   Már mindannyian észrevehettük, hogy nagyban épülnek az új stadionok, a költségvetésnek se szeri, se száma. Ezzel nem is lenne semmi baj, hiszen ha jól vettem észre, az állam és az MLSZ az ilyenekre nem sajnálja a pénzt, de mi lesz majd azokkal a csapatokkal, akik majd ezekben a létesítményekben próbálnának futballozni?

   Én most természetesen csak a magyar csapatokkal foglalkozom. Ha jól tudom, jelenleg három olyan magyar stadion épül, ami néhány éven belül megépül. De kérdem, kinek?

   Ki az a csapat, akinek érdemes milliárdos stadionokat csinálni? De persze itt a válogatott. Tehát ha jól értem, a válogatottnak fog épülni az egyik létesítmény. Ugyanott vagyunk, nem jutottunk 1-ről a 2-re. 

   Hogy röviden fogalmazzak: A válogatott nem ér meg ennyit. Miért nem? Gondoljunk csak a románok elleni csúfos vereségre, vagy a hollandok ellenire. Ráadásul még a szövetségi kapitány kiléte sem publikus.

   Csak azért építünk meg olyan bazi nagy épületeket, hogy majd azokkal az országokkal, akikkel játsszunk, csak nézzenek, hogy "Ezeknek a magyaroknak milyen szép stadionjuk van.."?

   Elég értelmetlennek tűnik, de lehetséges. Mindenesetre, valószínűleg az ilyen dolgokat nem fogja csak úgy kiteregetni az MLSZ..

   

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr75621308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása