A szurkolók elégedettek, az edző nem
2013. november 05. írta: Tibi5000

A szurkolók elégedettek, az edző nem

   Dan Petrescu Dzsudzsák Balázs korábbi formáját szeretné látni, nem pedig a mostanit. A Dinamo Moszkva edzője elmondta, hogy a magyar játékosnak vannak jó "pillanatai", de Ő nem csak pillanatokat szeretne. Ettől függetlenül egy honlap viszont dicsérte Balázst.

   A Dinamo legutóbbi mérkőzését ugyan megnyerte 1-0-ra, de Dzsudzsi csak a 74. percbe szállt be a játékba. Így nagyon teljesíteni sem tudott, de ez az edzőt nem érdekelte, és a játékos régi formáját szeretné viszontlátni.

   Nagyon remélem, hogy Balázs hamarosan olyan lesz, mint a legutóbbi szezonban. Vannak jó pillanatai a meccseken, de ezeket nem tudja stabilizálni. A mostani mérkőzésen nem mondhattuk azt, hogy rosszul játszott volna. Ha kezdő akar lenni, először csereként kell bizonyítania, hogy megfelelő formában van. Ezen dolgozik, és ezen is kell dolgoznia teljes erőbedobással az edzéseken is – nyilatkozta Dan Petrescu a Dinamo honlapja szerint.

   Egy honlap pedig 6-os értékelést adott Balázsnak, a lehető legmagasabbat, de úgy tűnik, a "külső" embereknek azért ez a formája is tetszik. 6-os osztályzatot csak Denisov és Douglas kapott!

   "Kitűnően szállt be, a Petrescutól kapott rövid idő alatt volt egy gólhelyzete, és gólpassza is lehetett volna, ha Noboa betalál" – írták Dzsudzsák teljesítményéről.

                                  

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr675616502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása